Siirry sisältöön

Tule mukaan mahdollistajaksi!

Maailma on meitä kaikkia varten, ja osa meistä tarvitsee tukea päästäkseen mukaan itselleen tärkeisiin juttuihin. Kehitysvamma-alan työssä muutetaan maailmaa, otetaan mukaan ja avataan mahdollisuuksia oman näköiseen elämään.

Toteutimme Maailma on meitä kaikkia varten! -kampanjan yhteistyössä Kehitysvammaliiton ja JHL:n kanssa syksyllä 2021. Kampanja oli suunnattu nuorille, jotka harkitsevat opintoja ja etsivät omaa paikkaansa työelämässä.

Instagramissa ja TikTokissa toteutettu kampanja pohjautui Reels-videoihin, joissa kehitysvammaiset ihmiset kertovat, miten alalla työskentelevät ammattilaiset mahdollistavat heille tärkeiden asioiden tekemisen. Pääset tutustumaan videoihin klikkaamalla alla olevia linkkejä.

Yhdelle elämän tärkein asia on musiikin tekeminen, ja toinen saa iloa elämäänsä lätkämatsin katsomisesta kiekkoareenalla. Pitsalle meno , keilaaminen, kahvittelu ja taidenäyttelyyn lähteminen ovat pieniä juhlahetkiä muun arjen keskellä. Muun muassa näihin asioihin osa kehitysvammaisista ihmisistä tarvitsee tukea.

Ennakkoluulot kannattaa laittaa roskiin ja kokeilla kehitysvamma-alan työtä avoimin mielin.