Siirry sisältöön

Maailma on meitä kaikkia varten – Somekampanja tekee kehitysvammatyön näkyväksi

Kuvassa on somekampanjan videoilla esiintyvien kehitysvammaisten nuorten kasvokuvia galleriamaisesti sekä keskellä maapallon muotoinen kampanjatunnus Maailma on meitä kaikkia varten!
Maailma on meitä kaikkia varten! -kampanja on suunnattu nuorille, jotka harkitsevat opintoja ja etsivät omaa paikkaansa työelämässä.  Haluaisitko sinä olla mahdollistamassa hyvää elämää toisille ihmisille?

Maailma on meitä kaikkia varten, ja osa meistä tarvitsee tukea päästäkseen mukaan itselleen tärkeisiin juttuihin. Kehitysvamma-alan työssä muutetaan maailmaa, otetaan mukaan ja avataan mahdollisuuksia oman näköiseen elämään. 

Maailma on meitä kaikkia varten! -kampanja on suunnattu nuorille, jotka harkitsevat opintoja ja etsivät omaa paikkaansa työelämässä.  Haluaisitko sinä olla mahdollistamassa hyvää elämää toisille ihmisille?

Kampanjaviikolla 11.–15.10.2021 julkaisemme lyhyitä videoita, joissa kehitysvammaiset ihmiset kutsuvat uusia ammattilaisia alalle tukemaan heitä omannäköisen elämän elämisessä. Kampanjaa voi seurata Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa tunnisteilla #vetoavammaisalalle ja #värikäsvammaistyö. 

‒ Haluamme tavoittaa henkilöitä, jotka voivat mahdollistaa erityisten ihmisten osallisuuden ja tehdä maailmasta sen kautta vähän paremman, Savas-säätiön projektikoordinaattori Katja Kirjalainen Vetovoimainen vammaisala ja koulutuksen kehittäminen -hankkeesta sanoo. 

Osallistu kampanjaan jakamalla videoita ja kampanjapostauksia eteenpäin. Vinkkaa myös mahdollisuuksien mukaan vammaisalan koulutusmahdollisuuksista, oppisopimuskoulutuksesta ja avoimista työpaikoista.

Kampanjaviikko toteutetaan yhteistyössä Kehitysvammaliiton ja JHL:n Värikäs vammaistyö -kampanjan kanssa.