Siirry sisältöön

Vammaisalan vetovoiman ja koulutuksen kehittäminen (VAVE) -hankkeessa on kehitetty Osaamista vammaistyöhön -opinnot (esite liitteenä), jotka toteutetaan Diakonia-ammattikorkeakoulun avoimessa amk:ssa vuosina 2021-22. Opinnoista voi suorittaa vain osan tai vaikka koko paketin 30 op.

Osaamista vammaistyöhön -opinnot soveltuvat monille:

  • alan vaihtajalle tai omaa koulutusalaa etsivälle opinnot ovat hyvä ja joustava mahdollisuus kurkistaa ammattikorkeakouluopintoihin ja vammaisalan sisältöihin.
  • toisen asteen opiskelija voi liittää ne osaksi toisen asteen tutkintoaan. Opinnot voidaan hyväksyä myöhemmin osaksi amk-tutkintoa.
  • jo tutkinnon suorittanut lähihoitaja, sairaanhoitaja-, sosionomi- tai yhteisöpedagogi voi laajentaa osaamistaan vammaistyöhön.

Opinnot toteutetaan verkko-opintoina, joissa useimmissa on opetusta ja ohjausta verkkoyhteyden (Collaborate) kautta. Kunkin opintojakson lukujärjestykset syksyn 2021 osalta löytyvät ilmoittautumislinkistä.

Lisätietoa opintojen sisällöistä, toteutusaikatauluista, ilmoittautumisesta ja osallistumismaksuista saat tästä ladattavasta syksyn 2021 opintoesitteestä.

 

Huom! Syksyllä 2021 osa opinnoista on maksuttomia!

Lisätietoa ja ohjausta opintojen valintaan antaa:
Opinto-ohjaaja Maija-Leena Nyyssönen
p. 040 866 7070
maija-leena.nyyssonen@diak.fi