Siirry sisältöön

Osaamista vammaistyöhön -osaamiskokonaisuus keväällä 2022 -infotilaisuus

Kiinnostaako sinua laajentaa osaamistasi vammaistyöhön? Voit opiskella Diakin avoimessa amk:ssa Osaamista vammaistyöhön -osaamiskokonaisuuden opintojaksoja joustavasti eri lukukausilla. Lue lisää opinnoista https://www.vetoavammaisalalle.fi/osaamista-vammaistyohon-opinnot-diakin-avoimessa-ammattikorkeakoulussa/. Kevään -22 opintotarjontaesite ilmoittautumislinkkeineen julkaistaan marraskuun loppuun mennessä tällä sivulla.

Osaamista vammaistyöhön -opintojen Info/kyselytunti opinnoista ke 8.12. klo 16 ja ke 15.12. klo 16 Zoomissa. Tervetuloa kyselemään opinnoista, niiden toteutustavoista ja hyödyntämisestä työelämässä sekä toisen asteen ja amk -koulutuksissa!

Tästä pääset Zoomin Infotilaisuuteen

Meeting ID: 810 202 1593

Passcode: 634032

 

Lisätietoja

Maija-Leena Nyyssönen

Asiantuntijaopettaja VAVE-hanke, opinto-ohjaaja

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Sposti: maija-leena.nyyssonen@diak.fi

puh. 040 866 7070