Siirry sisältöön

Osaamista vammaistyöhön-opintojen tarjonta syksyllä 2022

Kaksi vammaispalvelujen ohjaajaa ja kaksi kehitysvammaista asukasta vetää köyttä samaan suuntaan

Etsitkö koulutusväylää merkitykselliseen työhön? Haluaisitko laajentaa kelpoisuuttasi uusille urille vammaistyöhön? Etsitkö alaa, jolla työllistymistilanne on erittäin hyvä?

Osaamista vammaistyöhön -osaamiskokonaisuus on VAVE-hankkeen päätyttyäkin Diakin avoimen amk:n tarjonnassa. Osaamista vammaistyöhön -opinnot on hyvä ja joustava mahdollisuus kurkistaa ammattikorkea-kouluopintoihin ja vammaisalan sisältöihin. Voit myös laajentaa esimerkiksi lähihoitaja-, sairaanhoitaja-, sosionomi tai yhteisöpedagogitutkintoasi ja -osaamistasi vammaisalalle.

Tutustu esitteestä syksyn 2022 tarjontaan ja myös ennakkotietoon kevään 2023 tarjonnasta. Esitteestä löydät ilmoittautumislinkit  opintojaksoille ja ilmoittautumissivulta kunkin opintojakson sisällöt, opiskelumuodot ja opetus- ja ohjaustuntien aikataulut.

Opiskelun iloa vammaisalan opinnoissa!

Esite s22 Osaamista vammaistyöhön

Voit kurkata myös opinto-oppaan tästä linkistä.