Siirry sisältöön

Vetoa vammaisalalle-päätöswebinaari 13.5.2022

Aika: perjantai 13.5.2022. klo 9.00–14.00
Kieli: suomi

Vammaisalan vetovoima ja koulutuksen kehittäminen (VAVE)-hanke on tulossa päätökseen. VAVE- hanke 2020–2022 on lisännyt vammaisalan vetovoimaa, vahvistanut alan osaamista ja kehittänyt koulutusta Etelä-Savossa. Lisäksi hankkeessa on kehitetty uutta teknologiaa hyödyntävää työkulttuuria ja toimintatapoja vammaisalalla. Päätöswebinaarissa luomme katseen tulevaan ja käymme läpi hankkeen tuloksia. Tule kuulemaan ja jakamaan ajatuksia asiantuntijoiden kanssa.

Päätöswebinaari on suunnattu kaikille vammaisalasta kiinnostuneille. Webinaarin sisältöä voivat hyödyntää myös muut kuin vammaisalalla työskentelevät sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset.

Tilaisuus on maksuton. Päätöswebinaari toteutetaan etänä Teams- yhteydellä ja Howspace-verkkoalustalla. Hankkeen tulokset on esitelty Howspace-alustalla, joka on käytettävissä kesäkuun 17. päivään saakka.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Tarkempi ohjelma julkaistaan hankkeen sivuilla ennen tapahtumaa. Lähetämme Teams- ja Howspace-linkit sekä tarkemmat ohjeet viimeistään päätöswebinaaria edeltävänä päivänä ilmoittatujan sähköpostiin.

Yhteystiedot

Piia Suihkonen, Projektipäällikkö

piia.suihkonen@diak.fi

Puh. 0504011219