Siirry sisältöön

Seksuaalisuus vammaistyössä-luento 14.4.2022, ilmoittaudu mukaan!

Aika: torstai 14.4.2022. klo 13- 14.30
Kieli: suomi

Diakonia Ammattikorkeakoulun opiskelijat toteuttavat opinnäytetyönään luennon, joka antaa käytännön työn näkökulmaa seksuaalisuuden kohtaamiseen ja puheeksi ottoon. Opinnäytetyö on toteutettu yhteistyössä Vammaisalan vetovoima ja koulutuksen kehittäminen (VAVE) hankeen kanssa.

Tule kuuntelemaan tärkeää asiaa seksuaalisuudesta ja sen vaikutuksesta asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä hoidon suunnitteluun.

Luento on suunnattu vammaistyön ammattilaisille ja alaa opiskeleville sekä kaikille vammaistyöstä kiinnostuneille. Luennon sisältöä voivat hyödyntää myös muut kuin vammaisalalla työskentelevät sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset. Luentoon sisältyy myös  itseopiskelumateriaalia, mikä lähetetään ilmoittautuneille.

Tilaisuus on maksuton. Luento järjestetään Teams-yhteydellä ja se nauhoitetaan myöhempää opetuskäyttöä varten.

Ilmoittaudu mukaan 12.4.2022 mennessä tästä linkistä

Toimitamme Teams-linkin viimeistään luentoa edeltävänä päivänä annettuun sähköpostiin.