Siirry sisältöön

Hankkeen tuloksia esillä

Vammaispalvelujen neuvottelupäivät 2022

Vave- hanke oli vieraana THL:n järjestämillä Vammaispalvelujen neuvottelupäivillä 9.2.2022. Keskustelupaneelin aiheena Työ vammaisalalla – Keskustelua työtä ohjaavista tekijöistä ja onnistumisen edellytyksistä. Keskustelua johdattelivat Päivi Hömppi, THL ja Stina Sjöblom, THL. Keskustelemassa olivat Elina Lindström, Kuntaliitto, Anni Kyröläinen, Vammaisfoorumi ja Kirsi Manssila, Eteva sekä Piia Suihkonen, VAVE-hanke (Vammaisalan vetovoima ja koulutuksen kehittäminen).

Linkki tallenteeseen.

Yle Mikkelin haastattelu

Tapasimme Mikkelissä, Esedussa 10.2.2022 Ylen toimittajaa radiohaastattelun merkeissä. Haastattelussa kerroimme hankkeessa kehitetystä koulutuksesta vammaisalalle ja saadusta palautteesta. Mukana haastattelussa syksyllä 2021 pilotoidun OPVA- ryhmän opiskelija Huissein Al-Kaabi, Piia Suihkonen, projektipäällikkö Diakonia-ammattikorkeakoulu, Mervi Halonen, ammattiopettaja STEP-koulutus ja Annu Huttunen, ammattiopettaja Esedu.

Haastattelusta tehty myös pieni uutinen, jonka pääset lukemaan tästä.