Siirry sisältöön

Vammaisalan kehittämisiltapäivä 23.2.2022-ilmoittaudu mukaan!

Onnistuneesta työelämäjakson ohjauksesta hyötyvät kaikki osapuolet. Onnistunut työssä oppimisen kokemus voi olla merkittävä kokemus yksilölle ja laadukas työelämäjakson ohjaaminen vakiintuneena toimintana vetovoimaisuustekijä vammaisalalle.

Kutsumme Etelä-Savon alueen vammaisalan toimijoita ja työnantajia; johtoa, lähiesimiehiä ja työpaikkojen opiskelijaohjaajia, yhdistysten toimijoita sekä sosiaali- ja terveysalan opettajia, opiskelijoita ja opinto-ohjaajia sekä työ- ja elinkeinopalvelujen edustajia yhteiseen kehittämisiltapäivään. Tule mukaan kehittämään toimintaa sekä vahvistamaan alueellista yhteistyötä.

Kehittämisiltapäivä on maksuton ja se järjestetään etäyhteydellä. Imoittaudu mukaan 3.2.2022 mennessä tästä linkistä:   https://forms.office.com/r/SqHiG0PiK9

Teams- linkki kehittämisiltapäivään, ennakkotehtävä ja tarkempi päivän ohjelma lähetetään ilmoittautuneille 7.2.2022 mennessä.

Lisätietoja

Piia Suihkonen, projektipäällikkö

piia.suihkonen@diak.fi

Puh. 0504011219