Siirry sisältöön

Osaamista vammaistyöhön -opinnot syksyllä 2021 Diakin avoimessa ammattikorkeakoulussa

Vammaisalan vetovoiman ja koulutuksen kehittäminen (VAVE) -hankkeessa on koottu Osaamista vammaistyöhön -osaamiskokonaisuus, joka toteutetaan Diakonia-ammattikorkeakoulun avoimessa amk:ssa vuosina 2021-22.

Opinnoista voi suorittaa vain osan tai vaikka koko paketin 30 op.

Osaamista vammaistyöhön -opinnot soveltuvat monille:

  • Alan vaihtajalle tai omaa koulutusalaa etsivälle opinnot ovat hyvä ja joustava mahdollisuus kurkistaa ammattikorkeakouluopintoihin ja vammaisalan sisältöihin.
  • Toisen asteen opiskelijalle väyläopinnoiksi, jotka voi liittää osaksi toisen asteen tutkintoa. Opinnot voidaan hyväksyä myöhemmin osaksi amk-tutkintoa.
  • Jo tutkinnon suorittanut lähihoitaja, sairaanhoitaja-, sosionomi- tai yhteisöpedagogi voi laajentaa osaamistaan vammaistyöhön.

Opinnot toteutetaan verkko-opintoina, joissa monissa on opetusta ja ohjausta verkkoyhteyden (Collaborate) kautta. Kunkin opintojakson lukujärjestykset syksyn -21 osalta löytyvät ilmoittautumislinkistä.

Lisätietoa opintojen sisällöistä, toteutusaikatauluista, ilmoittautumisesta ja osallistumismaksuista aat tästä ladattavasta syksyn 2021 opintoesitteestä.

Huom! Syksyn 2021 opinnoista suuri osa on maksuttomia!

Lisätietoa ja ohjausta opintojen valintaan antaa:

Opinto-ohjaaja Maija-Leena Nyyssönen
p. 040 866 7070
maija-leena.nyyssonen@diak.fi