Siirry sisältöön

Tule mukaan! Jakamisen arvoisia tarinoita some -kampanja 15.3.–28.3.2021

Some-kampanja tekee kehitysvammatyön näkyväksi

Kuvassa neljä iloista henkilöä poseraa kameralle peruukit päässä.
Työssä on paljon ilon hetkiä ja voi antaa huumorin kukkia.

Vammaisalan vetovoima ja koulutuksen kehittäminen (VAVE) -hanke haastaa kehitysvamma-alan työntekijät, opiskelijat ja opettajat kertomaan kiinnostavasta ja monipuolisesta vammaistyöstä, jota tunnetaan liian vähän.

Jakamisen arvoisia tarinoita -kampanja tekee kehitysvamma-alan työtä ja opintomahdollisuuksia näkyväksi eri puolilla Suomea. Sen avulla pyritään lisäämään alan vetovoimaa ja tunnettavuutta. Mukaan kutsutaan myös kehitysvamma-alan yrityksiä, säätiöitä ja yhdistyksiä sekä somevaikuttajia. Haasteessa on mukana myös JHL:n ja Kehitysvammaliiton Värikäs vammaistyö -hanke.

Ohje osallistujalle

Kampanjan slogan on ”Jakamisen arvoisia tarinoita.”

Kampanjan ideana on kertoa sosiaalisessa mediassa positiivisia asioita työstä ja koulutuksesta kehitysvamma-alalla tekstien ja kuvien välityksellä. Kampanja toteutetaan 15.3.–28.3.2021.

Kampanjaan voi osallistua kahdella tavalla:

Jakamalla omassa sosiaalisessa mediassa Vaalijalan kuntayhtymän tai Savas-Säätiön julkaisuja. Julkaisut löytyy facebookista Vaalijala / SavasSaatio ja instagramista vaalijalainsta / savassaatio. Postaukset julkaistaan kampanjaviikolla päivittäin klo 11. Tämän lisäksi julkaistaan haasteeseen osallistuneiden kertomuksia vammaisalalta, joita myös saa jakaa.

Haasteeseen voi osallistua käyttämällä sosiaalisessa mediassa tunnisteita:
#vetoavammaisalalle #värikäsvammaistyö

Lisäksi Vaalijalan kuntayhtymän, Savas-Säätiön, Seurakuntaopiston, Esedun, Samiedun ja Diakin työntekijöitä pyydetään lisäämään oman organisaation #.

Tervetuloa mukaan – tarinasi on tärkeä!

Kuvassa pitää kädessä pahvi sydäntä.